Изберете услуга
Актуално
< назад
13 Ное, 2012 Седмица, посветена на семейството

По повод Деня на Християнското семейство на 21 ноември Детски клуб Приятели посвещава цяла седмица на семейството!

Инициативите ни включват:

- Фейсбук игра Седмица на семейството - в продължение на една седмица до 20 ноември всеки ден ще публикуваме снимки с различни въпроси и теми към тях, посветени на семейството и децата. Всеки потребител може да се включи, оставяйки своя коментар. На финала на играта на 21 ноември ще изтеглим трима победители на томболен принцип. Победителите ще спечелят: 1-ва награда - семейна вечеря на стойност 50 лв. в ресторант МЕМО, 2-ра награда - ваучер за 3 безплатни посещения по Реторика и 3-та награда - ваучер за 1 безплатно посещения по избор в Детски клуб Приятели.

Може да вземете участие в играта ни от ТУК

- Конкурс за детска и тийн рисунка, посветена на семейството:

Със своя рисунка могат да се включат всички деца и тинейджъри и да ни покажат семейството през своя поглед, когато си между 3 и 5г., между 6 и 10г. и между 11 и 16г. Със специално жури ще изберем и отличим по една рисунка за всяка от трите възрастови групи.

И разбира се
ще раздадем награди! За победителите на възраст от 3 до 5 г. и от 6 да 10 г. - ваучер за безплатни посещения по арт занимания в нашата работилничка, а за победителите от 11 до 16 г. - ваучер за безплатни уроци по рисуване и изобразителни изкуства.

За да се включите в играта ни, трябва да предадете своята рисунка или рисунката на Вашето дете в Детски клуб Приятели в Mam`s and Me Center до 20 ноември - вторник. На 21 на специалното ни събитие по повод Деня на християнското семейство ще обявим и наградим победителите!
 
- Ден на Християнското семейство в Mam`s and Me Center - 21 ноември:
 
Подготвили сме уникални занимания по Реторика за деца и родители под формата на дискусии и дебати. А всички осмелили се да участват ще получат специални подаръци :) Очакват Ви и още забавни семейни игри с възможност да спечелите вечеря за цялото семейство в ресторант Мемо на стойност 50 лв.

Ще Ви очакваме, за да се забавляваме и да превърнем този ден в наистина специален празник за семейството!