Изберете услуга
Friends School – Детски школи Варна, Курсове за деца Варна, Детски центрове Варна, Арт курсове за деца Варна, Частна детска градина Варна, Предучилищна подготовка
За нас
На училище, след това домашни, компютри и интернет, може би малко телевизия... и отново на училище...?
Това е ежедневието на Вашето дете? Не знаете как да разпалите повече интереси в него?


Вината не е във Вас, не е и в децата ни. Те искат да научават повече, но няма къде. Имат нужда да развиват талантите си, но не знаят как. Можем да събудим цветни и различни интереси в тях. Нужно е само да им дадем възможност за изява и алтернативи, между които да избират.

Ние от Детски клуб "Приятели" в продължение на вече три години ежедневно събуждаме интересите в нашите деца, помагаме им да разгърнат потенциала си и да го развиват. Това е и основната идея, заложена в нашето училище Friends School. Целта ни е да предложим на нашите деца пъстра и разнообразна палитра от учебни модули и уникални клубове по интереси, както и възможности за развитие на детските таланти в нашето ателие Art place. И всичко това на едно място – САМО в нашата класна стая!

Смело можем да твърдим, че познаваме децата, такива, каквито са днес. И точно затова във Friends School бягаме от рутината, подхождайки модерно и новаторски. За да отговорим на нуждите на нашите деца, за да се променяме заедно с тях и да им предложим по близък и интересен начин много цветни възможности, ние разчупваме познатите стериотипи.

При нас ще намерите най-разнообразните и богати възможности за деца от 3 до 18 г.:

  • В помощ на уроците в училище
  • Подготовка на бъдещите първокласници
  • Учебни модули, които въвличат децата и им помагат да научават повече по един увлекателен и новаторски метод
  • Аrt place, за да развиват децата своите таланти и въображение
  • Еко походи и екскурзии сред природата
  • Уникални клубове по интереси само в нашата класна стая
  • Алтернативна детска градина за най-малките.

  • И всичко това заедно с нашите опитни професионалисти с доказан новаторски подход в своята практика. Това са хора с известни в обществото имена, с които ще разкрием пред Вас и Вашето дете един напълно нов и различен свят! Светът на ПРИЯТЕЛИ!
Най-нови курсове