Изберете услуга
Школи
Школи Ветроходство часове: 1 часа

цена: 10.00 лв.
15.00 лв.


Преподавател
Йорданка Минкова
Йорданка е учила в Спортното училище в гр. Правец специалност „волейбол”, а висшето си образование завършва в НСА. Там се дипломира като треньор по ветроходство. Съзтезавала се е за СК „Черно море - Бриз” във Варна. През 2006 г. печели приза за най-добър тренюор -СК “Ч.море-Бриз”-Варна. От 2009г. до момента притежава съдийска степен “НАЦИОНАЛЕН СЪДИЯ ПО ВЕТРОХОДСТВО” . Треньор на Националния отбор по ветроходство.
 
ЗАПИШЕТЕ СЕ

Неописуема емоция, адреналин, страст, откривателство на нови хоризонти, свобода, вълнуващо преживяване... Всичко това и още много е ветроходството.


Какъв  по-страхотен начин Вашето дете да прекара лятната ваканция от това да усети морския бриз и морето!  Като един истински капитан – сигурни сме, че ще му хареса!

С нашия модул предлагаме възможност децата да  придобият теоретични знания  относно ветроходството и безопастността във вода.  Но това далеч не е всичко – извън класната стая на яхтеното пристанище във Варна ще осигурим практически занимания и плаване с всички необходими мерки за безопастност и квалифицирани инструктори.

Заниманията ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 14:00 ч.

*Посещенията се осъществяват само след предварително записване на тел. 0886 546 086 и 0899 282 250.