Изберете услуга
Актуално
< назад
10 Дек, 2012 Коледната работилничка на Детски клуб Приятели в Grand Mall

Тази година работилничката на Дядо Коледа се пренася в Детски клуб Приятели! А нейното място, където ще можете да ни откриете от 3 декември всеки ден е Grand Mall Varna!

Точно до Дядо Коледа ще бъдат нашите кътчета, в които не просто ще тв
орим и ще се забавляваме, а ще създадем истинска коледна магия. Подоготвили сме кътове, в които и деца, и родители ще могат да рисуват и създават коледни карти

чки, коледни украси и още други изненади. Специално за майките - ще имаме кът, в който те могат да създадат свое ръчно изработено еко бижу.

А най-голямата ни изненада са специалните ни занимания по рисуване върху коприна и текстил. Нещо наистина уникално, на което можете да станете свидетел и дори сами да опитате. Заниманията ще се водят от български дизайнер, който е бил в екипа на световно известната верига Bobo Zander. Ще можете да рисувате и декорирате свое шалче, парео или друго. А най-амбициозните и талантливи, които искат да отделят повече време /от 1 до 2 часа/ и да се потопят в магията на тази техника по рисуване, можем да предложим изцяло да изрисуват напълно бяло платно текстил. За всички, които имат желание да научат повече или да се включат в заниманията вече приемаме предварителни записвания.

ОЧАКВАМЕ ВИ!